Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Proje Çağrısı

08-05-2019

Sürdürülebilir Çevre ve Medeniyetimizi Yaşatan Şehirler” vizyonuyla tabiat ve çevrenin korunması, imar, yapılaşma, kentsel dönüşüm, hazine taşınmazlarının yöntemi ile yerel yönetimlere ilişkin alanlarda hizmet faaliyetlerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından sürdürüldüğü ve bu kapsamda çevre ve şehircilik alanında yapılabilecek çalışmalara ilişkin proje önerilerinin bütçe imkânları dâhilinde desteklenebileceği üniversitemize yazı ile bildirilmiştir. Bilgilerine ve söz konusu alanda yapılabilecek çalışmalara ilişkin proje önerilerinizi proje teklif formu ile birlikte Rektörlüğümüze ve e-posta ile gen.sek@deu.edu.tr adresine bildirebilirsiniz.

İlgili yazı ve detaylar için lütfen tıklayınız.