TUSAŞ Bilimsel Araştırmalar Programı (TUSAŞ BAP) Proje Başvuru Dönemi 16 Ağustos 2021-16 Ekim 2021 olarak belirlenmiştir.

20-08-2021

Yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin TUSAŞ Teknoloji Yol Haritası ve faaliyet alanları ile ilgili tez çalışmalarının bütçe ve sanayi danışmanlığı ile desteklenmesi amacıyla TUSAŞ Bilimsel Araştırmalar Programı (TUSAŞ BAP)  yürütülmektedir.

2021 yılında başvuruya açılan TUSAŞ BAP proje konuları, başvuru detayları ve süreçlerle ilgili iletilen yazıya ulaşmak için tıklayınız.